Изберете страница

400W Моно Соларен Панел 1724*1134*30мм

177,43 лв.

Код: 11897 Категория:

Описание

Соларният панел на V-Tac е устройство, което преобразува слънчевата енергия в електричество. В същност, това е съвкупност от множество малки соларни клетки, които работят заедно, за да генерират тази енергия.

Соларните панели са създадени от полупроводников материал, обикновено силиций, който е обработен така, че когато слънчевата светлина го удари, електроните в силиция се движат, създавайки ток. Този процес се нарича фотоволтаичен ефект и е основата на работата на соларните панели.

Соларните панели се използват за различни приложения, като захранване на домове, офиси, земеделски обекти и дори цялостни селища. Те могат да бъдат инсталирани на покриви, открити пространства или могат да бъдат интегрирани в строителните материали.

Предимствата от соларните панели са многобройни. Те са изключително екологични, тъй като не произвеждат вредни емисии при работа. Освен това, соларните панели са изключително ефективни в области с висока слънчева радиация, което ги прави идеални за употреба в топли, слънчеви климати.

Соларните панели са икономически ефективни, тъй като след началната инвестиция за инсталация, те генерират енергия почти без разходи. Също така, много страни предлагат стимули и субсидии за инсталиране на соларни панели, което допълнително намалява техния финансов отпечатък.

Въпреки че соларните панели имат много предимства, те също имат и някои недостатъци. Например, те са зависими от времето и не могат да произвеждат енергия през нощта или при облачно време. Освен това, те изискват доста голямо пространство за инсталация, което може да бъде проблем за някои потребители.

Въпреки това, соларните панели са едно от най-обещаващите решения за бъдещето на устойчивата енергия. С развитието на технологията, те стават все по-ефективни и достъпни, което ги прави все по-популярен избор за генериране на електричество.

Разгледайте нашите готово комплекти фотоволтаини системи.

Техническа спецификация

Мощност: 400 W
Напрежение: Макс. напрежение(Vmp): 30.83; Напрежение на отворена верига(Voc): 36.93;
Ампераж: Максимален мощностен ток(Imp): 12.98; Ток на късо съединение(Isc): 13.76;
IP Степен Junction box: IP68
Работна среда: -40°C до +85°C
Размери: 1722×1134×30 mm
Код на продукта: 11897
Бройки в опаковка: 31/35 бр.
Тегло: 21.5 кг на брой
Марка: V-TAC
Гаранция: 12 години гаранция на продукта, 25 години гаранция за линейна мощност

Допълнителна информация

Тегло 21 кг
ПРОИЗВОДИТЕЛ

V-TAC

МОЩНОСТ НА ПАНЕЛА

400 W

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “400W Моно Соларен Панел 1724*1134*30мм”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *