Изберете страница

5kW Хибриден трифазен соларен комплект + 5kWh батерия + Инвертор (вкл. конструкция и монтаж)

18274,00 лв.

Код: 200301 Категория:

Описание

Нашият екип се стреми да предоставя уникални и персонализирани решения, които са специално проектирани да отговорят на вашите нужди и предпочитания. Независимо дали търсите фотоволтаична система за дома си или за бизнеса си, ние ви предлагаме възможността да се свържете с нас, за да получите индивидуална оферта.

Нашата цел е да ви предложим най-доброто решение, което съответства на вашите конкретни нужди и изисквания. За да гарантираме това, ние ще изготвим детайлна и професионална оценка на вашите нужди. Нашите специалисти ще анализират вашите специфични условия и ще разработят персонализирана стратегия, която ще оптимизира ефективността на вашата фотоволтаична система.

Фирмата ни е лицензирана и разполага с необходимата професионална квалификация за Монтиране и пускане в експлоатация на фотоволтаични системи. Нашите специалисти са обучени и опитни в тази област, което ни позволява да предложим висококачествени услуги и решения. Можете да бъдете сигурни, че вашата фотоволтаична система ще бъде монтирана и пусната в експлоатация от опитни професионалисти, които разбират от работата си.

Предлагаме ви възможността да се свържете с нас и да обсъдите вашите нужди и предпочитания. Ние сме на разположение да отговорим на всички вашите въпроси и да ви помогнем да изберете най-подходящата фотоволтаична система за вас или вашия бизнес.

>>> Допълнителни уточнения. Какво включва фотоволтаичната система и какво не ВИЖТЕ ТУК! <<<

Фотоелектрическата централа (ФЕЦ) е енергийна инсталация, която преобразува слънчевата светлина в електрическа енергия чрез използване на фотоволтаични технологии.

В този конкретен случай, максималната мощност, която можете да очаквате от ФЕЦ, е 5 kW. Това е максималната мощност, която фотоволтаичните панели могат да произведат при оптимални условия. Панелите са разположени на покрива на сградата, което гарантира максимална експозиция към слънчевата светлина.

Системата разполага и с батерии, които могат да съхраняват до 5 kWh енергия. Това позволява да се използва преобразуваната слънчева енергия и през нощта или при облачни дни, когато производството на слънчева енергия е ограничено.

Структурата на системата е специализирана и изработена от поцинкована стомана, което я прави устойчива на корозия. Всички използвани материали и крепежни елементи са избрани с оглед на ниската корозионна активност. Това гарантира дългогодишна устойчивост на системата дори в условия на влажност и атмосферни влияния.

Продуктът се предлага с гаранция от 15 години. Това означава, че в рамките на този период производителят гарантира, че продуктът ще работи без проблеми и ще предоставя заявената мощност и капацитет. Ако има някакви проблеми, производителят ще ги отстранява безплатно или ще замени продукта.

Цена с включени доставка, монтаж и услуги за:

  1. Инвертор
  2. Соларни панели
  3. Носеща алуминиево стоманена конструкция за монтаж на фотоволтаични панели с профили за закрепване на панелите
  4. DC окабеляване вкл. соларен кабел, DC конектори, силови кабели, крепежни елементи и спомагателни материали. Всичко до Табло ФЕЦ.
  5. Ел. Табло ФЕЦ със защитна и комутационна апаратура
  6. Настройка на инверторите и пуск в експлоатация
  7. Доставка и транспорт
  8. Заземителна инсталация
  9. Контролни измервания на фотоволтаичната инсталация от акредитирана лаборатория и издаване на сертификати.
  10. Осигуряване на технически персонал при провеждане на 72-часови проби и поставяне под напрежение на ФЕЦ

Допълнителна информация

Тегло 21 кг
МОЩНОСТ

5 KW

МОЩНОСТ НА БАТЕРИЯТА

5 KW

ВИД

Трифазна соларна система

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “5kW Хибриден трифазен соларен комплект + 5kWh батерия + Инвертор (вкл. конструкция и монтаж)”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *