Изберете страница

5kW Хибридна трифазна фотоволтаична система с 10kWh батерия и Инвертор (вкл. конструкция и монтаж)

20790,00 лв.

Код: 200302 Категория:

Описание

Ние предлагаме уникални решения за вашите нужди, базирани на предварително изготвени проекти и въз основа на вашите лични предпочитания. Предлагаме индивидуална оферта за домашна фотоволтаична система, която е перфектно адаптирана към вашите нужди и изисквания. За да получите повече информация и да обсъдите възможностите, моля свържете се с нас.

Фирмата ни притежава необходимите лицензи и професионална квалификация за монтаж и пускане в експлоатация на фотоволтаични системи. Ние сме екип от професионалисти, специализирани в областта на фотоволтаичните системи и гарантираме висококачествени услуги.

Ако имате нужда от консултация, не се колебайте да се свържете с нас на info@fotovoltaichni-sistemi.bg или 0886 197 106

В комплекта, който предлагаме, е включено всичко необходимо за изграждането на функционална фотоволтаична система. Той включва:

  • Описание на фотоволтаичната електроцентрала (ФЕЦ) с максимална отдавана мощност от фотоволтаични панели, разположени на покрива до 5 kW
  • Капацитет на батериите до 10 kWh
  • Специализирана поцинкована конструкция за соларни панели, изработена от нискокорозионни материали и крепежни елементи.

Също така, ви предоставяме продуктова гаранция от 15 години, а цената включва доставката, монтажа и всички необходими услуги за инвертора, фотоволтаичните панели, носещата алуминиево-стоманена конструкция за монтаж на фотоволтаичните панели с профили за закрепване на панелите, DC окабеляване, включващо соларен кабел, DC конектори, силови кабели, крепежни елементи и спомагателни материали.

Офертата ни включва всичко от началото на процеса до завършването на инсталацията на фотоволтаичната система. Това означава, че в рамките на цената, която предлагаме, са включени доставката и инсталирането на всички компоненти до таблото на фотоволтаичната електроцентрала (ФЕЦ), включително и самото електрическо табло на ФЕЦ. Таблото е оборудвано с всичките необходими защитни и комутационни апаратури за безопасна и надеждна работа на системата.

Освен това, в офертата е включено и настройката на инверторите – ключови компоненти за преобразуване на събраната от соларните панели енергия в такава, която може да се използва в дома или бизнеса ви. Ние осъществяваме и пускането им в експлоатация, гарантирайки безпроблемната работа на цялата система.

В цената са включени също и доставката и транспорта на всички необходими материали и оборудване, както и изграждането на заземителната инсталация – важна част от системата, която гарантира безопасността при експлоатация.

Контролните измервания на фотоволтаичната инсталация се извършват от акредитирана лаборатория, която издава и сертификати за коректността на инсталацията и работата на системата.

Освен всичко това, ние осигуряваме и технически персонал при провеждане на 72-часови проби и поставяне под напрежение на ФЕЦ. Това е важна стъпка, която ни позволява да тестваме работата на системата и да се уверим, че всичко функционира безпроблемно.

Цялата тази работа е направена с една-единствена цел – да ви гарантираме безпроблемното функциониране на вашата фотоволтаична система и да ви помогнем да се възползвате максимално от възможностите на слънчевата енергия.

Допълнителни уточнения. Какво включва фотоволтаичната система и какво не ВИЖТЕ ТУК!

Не пропускайте възможността да се възползвате от Европрограми за фотоволтаични системи 2024

Ако имате нужда от консултация, не се колебайте да се свържете с нас на info@fotovoltaichni-sistemi.bg или 0886 197 106

Допълнителна информация

Тегло 20 кг
МОЩНОСТ

5 KW

МОЩНОСТ НА БАТЕРИЯТА

10 KW

ВИД

Трифазна соларна система

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “5kW Хибридна трифазна фотоволтаична система с 10kWh батерия и Инвертор (вкл. конструкция и монтаж)”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *