Изберете страница

6kW Хибриден монофазен фотоволтаичен комплект с 10kWh батерия и Инвертор (вкл. конструкция и монтаж)

19500,00 лв.

Код: 200104 Категория:

Описание

При нас вие можете да откриете широка гама от индивидуални решения, които са изготвени специално за вас, в съответствие с вашите предпочитания и предварително разработени проекти. Ние изцяло се стремим да отговорим на уникалните нужди на всеки наш клиент, като разработваме и предлагаме персонализирани решения, които са в пълно съответствие с техните нужди и желания за това Ви предлагаме 6kW Хибриден монофазен фотоволтаичен комплект с 10kWh батерия.

Не се колебайте да се свържете с нас, ако търсите персонализирана оферта за вашата нова домашна фотоволтаична централа с голяма батерия. Тази инвестиция не само ще ви осигури спокойствие и независимост от енергийната мрежа, но и ще ви помогне да намалите ежемесечните си разходи за енергия.

Нашият екип е съставен от професионалисти с лицензи и необходимата квалификация за монтаж и пускане в експлоатация на фотоволтаични системи за домашно ползване. Нашата фирма е строго регулирана и съответства на всички законови изисквания, което ви дава допълнителна увереност и спокойствие, че работите с надежден и отговорен партньор.

Ние сме тук, за да ви помогнем да преобразите вашата домашна среда и да направите интелигентен избор за бъдещето си. Свържете се с нас днес, за да обсъдим как можем да ви помогнем с вашите специфични нужди и цели.

Ако имате нужда от консултация, не се колебайте да се свържете с нас на info@fotovoltaichni-sistemi.bg или 0886 197 106

Фотоелектрическата централа (ФЕЦ) е съвременен и ефикасен начин за производство на електричество чрез използване на слънчевата енергия. Основният елемент на ФЕЦ са фотоволтаичните панели, които се монтират на покрива на сградата. Максималната отдавана мощност на тази ФЕЦ от фотоволтаичните панели е 6,30 kW. Това означава, че при максимални условия на слънчево облъчване, системата може да произведе до 6,30 киловата на час. Това е достатъчно за да осигури енергия за средно големи домакинства или малки бизнес сгради.

Капацитетът на батериите, които се използват за съхранение на произведената енергия, е 10 kWh. Това позволява на системата да работи дори когато няма достатъчно слънчева светлина, например по време на облачни дни или през нощта.Конструкцията на системата е специализирана и изработена от поцинкован материал, което я прави устойчива на корозия и външни влияния. Всички използвани материали и крепежни елементи са нискокорозионни, което гарантира дълъг живот на инсталацията.

Предлагаме продуктова гаранция от 15 години, което е доказателство за високото качество на системата и сериозността на нашата компания. Това означава, че ако в рамките на този период има проблеми с работата на системата, ние ще ги оправим безплатно.

Цена с включени доставка, монтаж и услуги за:

  1. Инвертор
  2. Фотоволтаични панели
  3. Носеща алуминиево стоманена конструкция за монтаж на фотоволтаични панели с профили за закрепване на панелите
  4. DC окабеляване вкл. соларен кабел, DC конектори, силови кабели, крепежни елементи и спомагателни материали. Всичко до Табло ФЕЦ.
  5. Ел. Табло ФЕЦ със защитна и комутационна апаратура
  6. Настройка на инверторите и пуск в експлоатация
  7. Доставка и транспорт
  8. Заземителна инсталация
  9. Контролни измервания на фотоволтаичната инсталация от акредитирана лаборатория и издаване на сертификати.
  10. Осигуряване на технически персонал при провеждане на 72-часови проби и поставяне под напрежение на ФЕЦ

Допълнителни уточнения. Какво включва фотоволтаичната система и какво не ВИЖТЕ ТУК!

Не пропускайте възможността да се възползвате от Европрограми за фотоволтаични системи 2024

Ако имате нужда от консултация, не се колебайте да се свържете с нас на info@fotovoltaichni-sistemi.bg или 0886 197 106

Допълнителна информация

Тегло 20 кг
МОЩНОСТ

6 KW

МОЩНОСТ НА БАТЕРИЯТА

10 KW

ВИД

Монофазна соларна система

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “6kW Хибриден монофазен фотоволтаичен комплект с 10kWh батерия и Инвертор (вкл. конструкция и монтаж)”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *