Изберете страница

Контролер VOLTIC за Соларна система за топла вода

650,00 лв.

Код: voltic Категория:

Описание

Спестете до 70% от сметката за топла вода като използвате чиста слънчева енергия с Контролер VOLTIC за Соларна система за топла вода

1. Фотоволтаични панели

Енергията на бъдещето

Преобразуват слънчевата енергия в електрическу, като се свързват директно към контролера посредством два кабела. Типично се инсталират между 3 и 6 панела, въз основа на конкретния модел и изискваната мощност, и се свързват последователно.

2. VOLTIC

Сърцето на системата

Умният контролер преобразува слънчевата енергия в топлинна с максимална ефективност, нагрявайки водата само когато е необходимо. Той автоматично преминава на електрозахранване от мрежата, когато слънчевата светлина е недостатъчна, осигурявайки топла вода по всяко време, днем или нощем.

3. Бойлер

Съвместим с настоящата система

VOLTIC може да се сдобие с повечето домашни бойлери, свързвайки се пряко към електрическото отоплително устройство. Той не изисква модификации или допълнителни уреди, а просто се свързва и управлява слънчевите панели и вече инсталирания бойлер. Вижте всички Соларна система за топла вода

Контролер VOLTIC за Соларна система за топла вода

Контролер VOLTIC за Соларна система за топла вода

Контролер VOLTIC за Соларна система за топла вода

Контролер VOLTIC за Соларна система за топла вода

Представяме ви най-актуалната креация на водещия в технологичните иновации производител Сънсоларбг80 ЕООД. Това устройство е контролер, оборудван с MPPT тракер за фотоволтаични панели, който може да бъде интегриран в системи с отоплителни уреди.

Това иновативно устройство представлява най-новата технология в замяна на традиционните термални слънчеви системи за генериране на топла вода. То е създадено да облекчи живота на потребителите, като предлага безпрецедентен комфорт и ефективност.

Един от най-големите плюсове на това устройство е, че носи нулев риск от замръзване или прегряване на системата или бойлера. То е създадено да се справи с всякакви климатични условия, без да има нужда от допълнително поддържане или регулиране.

Освен това, устройството е проектирано така, че да избегне необходимостта от сложна тръбна разводка. Не е необходимо да имате специализирани умения или да наемате професионалист за запояване или заваряване на тръби и фитинги. Това значително намалява стреса и времето, необходими за монтаж на системата.

Както може да се очаква, инсталирането на това устройство е изключително лесно. Всичко, което трябва да направите, е да свържете два соларни кабела от панелите към устройството. Няма лишени от сложни инструкции или сложни стъпки за следване.

Но най-важното е, че това устройство ви гарантира целогодишна работа на нагревателя. Независимо от времето или сезона, може да се ползвате от топла вода по всяко време, благодарение на тази висококачествена технология. Това е идеалното решение за всеки дом или бизнес, който иска да се възползва от силата на слънцето и да подобри ефективността на своята система за топла вода.

Voltic функционира в различни режими като хибриден инвертор, включително комбинирано с електрическата мрежа, с предварително зададена от вас температура за бойлера, в режим без мрежа или островен тип, и изключително с мрежа. През режим „AUTO“ на комбинираната работа, мрежата ще поддържа константно желаната температура в бойлера, без обаче да се комбинира с фотоволтаичния източник. Имате възможност да регулирате вашата система за отопление в два различни времеви интервала, което Ви позволява да я активирате само по време на нощната тарифа.

Системата на Voltic е изключително привлекателна за множество потребители, които искат да разработят собствена система за енергоспестяване, благодарение на лесното му монтиране и настройка. Дисплеят е удобен, добре осветен и с българско меню.

Когато свържете устройството, не забравяйте да го регистрирате в нашите сървъри чрез вградения WiFi модул. Това ни позволява да следим работата му от разстояние и при възникване на проблем, да имаме цялостна представа за случилото се. Срещу незначително заплащане, ще получавате автоматични ъпдейти с най-новата версия на софтуера, без дори да осъзнаете.

Както разбирате Voltic има много сфери на приложение и сигурно няма как да опишем всички но ето за какво се сещаме!

Къде може да го ползвате ?

* подгряване на бойлери с нагреватели монофазни.

* подгряване на буферен съд в отоплителни системи.

* нагреватели в радиатори.

* акумулиращи печки.

* стенни конвектори.

Моля прочетете внимателно инструкцията за монтаж и експлоатация! Това е много важно за дългогодишната работа на уреда.

APP за ANDROID

APP за iPhone

Допълнителна информация

Тегло 2 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Контролер VOLTIC за Соларна система за топла вода”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *