Изберете страница

Инвертори

В момента, когато търсите инвертор за вашата фотоволтаична система, важно е да разберете какво представлява този ключов компонент. Инверторът играе ключова роля в процеса на преобразуване на постоянния ток (DC), генериран от соларните панели, във взаимно съвместимото с мрежата си постоянно напрежение (AC), което е необходимо за захранване на домакинствата и бизнеса.

Когато избирате инвертор за соларни панели, е важно да се обърне внимание на различните видове. Соларните инвертори са на разположение в различни форми и конфигурации, включително хибридни инвертори, които комбинират функциите на инвертора с тези на батерията, предоставяйки постоянна енергия, дори когато слънцето не свети.

Когато става въпрос за съвместимост с вашия електрически систем, инвертор 12v 220v е популярен избор. Това устройство може да конвертира 12 волта постоянен ток (DC) от батерията в 220 волта взаимно съвместимо с мрежата постоянно напрежение (AC), което е подходящо за много домакинства и къмпинг.

Както виждате, инверторът е ключов компонент за вашата фотоволтаична система. Независимо дали избирате соларен инвертор или хибриден инвертор, важно е да се консултирате с професионалисти, за да изберете най-подходящия за вашите нужди. Свържете се с нас днес, за да получите съвет и помощ от експертите в областта на инверторите за фотоволтаични системи.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.